ارسال به سراسر کشور - سفارش های بالای 200 هزار تومان شهر تهران بصورت رایگان ارسال می‌شود

چگونه کیفیت ظروف چینی را تشخیص دهیم؟

عوامل مؤثر در کیفیت ظروف چینی

در این مقاله سعی داریم به این سوال پاسخ دهیم که چگونه کیفیت ظروف چینی را تشخیص دهیم. سرویس چینی های موجود در بازار ایران از دو نوع متریال و ماده اولیه تهیه شده است. چینی که به نام پرسلاین معروف ا ... بیشتر بخوانید

آموزش طرز تهیه کباب ترش مغزدار

آموزش طرز تهیه کباب ترش مغزدار
طرز تهیه: ابتدا در کاسه ای پیاز خردشده را نمک زده و خوب ماساژ دهید تا آب پیاز خارج شود، سپس روغن زیتون را به پیاز اضافه کرده و بعد گوشت را بی ... بیشتر بخوانید

آموزش طرز تهیه آش لوبیا سبز

آموزش طرز تهیه آش لوبیا سبز
طرز تهیه: در قابلمه ای که گنجایش آش را داشته باید روغن ریخته و پیاز داغ را همراه با سیر داغ، بلغور و زردچوبه کمی تفت دهید.سپس آب، نمک و فلفل را ... بیشتر بخوانید

آموزش طرز تهیه آش شیر و بلغور گندم

آموزش طرز تهیه آش شیر و بلغور گندم
طرز تهیه: بلغور گندم را از 3 تا 4 ساعت قبل خیس کنید. در قابلمه ای شیر را جوشانده و سپس بلغور گندم را اضافه کنید به همراه 2 پیمانه آب، بعد ... بیشتر بخوانید

آموزش طرز تهیه ته چین میگو

آموزش طرز تهیه ته چین میگو
طرز تهیه: میگو را به مدت 30 دقیقه با 3 پیمانه آب و نصف قاشق چای خوری زردچوبه با حرارت ملایم آب‌پز کنید. پیاز و سیر را با روغن تفت دهید تا رنگ آن ... بیشتر بخوانید

آموزش طرز تهیه سالاد هویج

آموزش طرز تهیه سالاد هویج طرز تهیه: هویج ها را رشته کرده و وسط ظرف قرار دهید. پرتقال ها را فیله کرده و دور ظرف بچینید و بعد روی آن پرک بادام بریزید. عسل،‌ آب لیمو، فلفل سیاه، گلپر و ... بیشتر بخوانید

آموزش طرز تهیه آبگوشت کوفته ریزه

آموزش طرز تهیه آبگوشت کوفته ریزه

طرز تهیه: پیاز را با یک قاشق سوپ خوری روغن تفت دهید. زردچوبه را افزو ... بیشتر بخوانید

آموزش طرز تهیه کوکوی بادمجان حلقه شده

آموزش طرز تهیه کوکوی بادمجان حلقه شده طرز تهیه:

بادمجان ها را پوست کنده و به صورت حلقه ای برش دهید. در تابه روغن ریخته و روی حرارت داغ کنید،بادمجان ها را در روغن سرخ کنید. بادمجان های سرخ شده را در صافی بریزید تا ... بیشتر بخوانید

آموزش طرز تهیه عدس پلوی معطر

آموزش طرز تهیه عدس پلوی معطر طرز تهیه:

عدس را با آب کافی بپزید به طوری که آب آن کاملا تمام شود (ترجیحا عدس را از شب قبل خیس کنید). برنج را خیس کرده و با آب کافی بپزید و آب کش کنید. کرفس را با مقداری روغن در تا ... بیشتر بخوانید

تاریخچه چینی زرین ایران

تاریخچه چینی زرین ایران معتبرترین تولیدکننده ظروف چینی در خاورمیانه و یکی از مدرن ترین کار ... بیشتر بخوانید