آموزش طرز تهیه عدس پلوی معطر

طرز تهیه:
عدس را با آب کافی بپزید به طوری که آب آن کاملا تمام شود (ترجیحا عدس را از شب قبل خیس کنید). برنج را خیس کرده و با آب کافی بپزید و آب کش کنید. کرفس را با مقداری روغن در تابه ریخته و روی حرارت ملایم کمی تفت دهید،‌ سپس سبزی جات معطر، زردچوبه، نمک و فلفل اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید، گوجه فرنگی را افزوده و بسیار آرام زیر و رو کنید، سپس عدس و سیب زمینی را به مواد اضافه کرده و آرام مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. در قابلمه ای مناسب مقداری روغن ریخته و کمی برنج بریزید و لا به لای آن مخلوط کرفس و گوجه و سیب زمینی را بریزید و این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود،‌ سپس روی حرارت بگذارید تا دم بکشد.

مواد لازم:
برنج ۲ پیمانه
عدس خیس کرده ۱ پیمانه
روغن ۵-۴ قاشق سوپ خوری
کرفس خلالی خرد شده ۱/۲ پیمانه
سبزی جات معطر خرد شده ۱ پیمانه
گوجه فرنگی بزرگ خرد شده ۵ عدد
سیب زمینی نگینی خرد شده ۱ عدد
نمک، فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

نکته: برای سبزی جات معطر می توان از ترخون یا مرزه، تره، گشنیز، ریحان و پیازچه استفاده کرد.

پیشنهاد میکنیم عدس پلوی معطر را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل هدیه طلایی (۱۰۲ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی