آموزش طرز تهیه کوکوی بادمجان حلقه شده

آموزش طرز تهیه کوکوی بادمجان حلقه شده

طرز تهیه:

بادمجان ها را پوست کنده و به صورت حلقه ای برش دهید. در تابه روغن ریخته و روی حرارت داغ کنید،بادمجان ها را در روغن سرخ کنید. بادمجان های سرخ شده را در صافی بریزید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. در کاسه ای تخم مرغ ها، پیاز طلایی شده،‌ زردچوبه،‌ بادمجان،‌ نمک و فلفل را مخلوط کرده و در روغن داغ شده بریزید. درِ تابه را بگذارید و یک طرف کوکو که طلایی شد طرف دیگر آن را هم سرخ کنید.
مواد لازم:
بادمجان ۳ عدد
تخم مرغ ۵ عدد
پیاز سرخ شده ۳ قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

پیشنهاد میکنیم کوکوی بادمجان حلقه شده را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.

سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل سمرقند (۱۰۸ پارچه)