آموزش طرز تهیه آبگوشت کوفته ریزه

آموزش طرز تهیه آبگوشت کوفته ریزه

طرز تهیه:
پیاز را با یک قاشق سوپ خوری روغن تفت دهید. زردچوبه را افزوده و هم بزنید. بادمجان را به قطعات بزرگ خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و کمی بیش تر تفت دهید، سپس گوجه فرنگی را چهار قاچ کرده و بیفزایید و به آرامی مخلوط کنید. نصف قاشق سوپ خوری روغن را داغ کرده و نعناع را اضافه کنید و هم بزنید و شعله را خاموش کنید و نعناع را همراه نمک به بادمجان اضافه کنید و بعد حدود ۶ پیمانه آب روی آن بریزید و بگذارید جوش بیاید. برای تهیه کوفته ریزه، گوشت را در غذاساز یا مشابه آن همراه پیاز،‌ زردچوبه، نمک و فلفل به صورت گوشت کوبیده در آورید،‌ آرد نخودچی را افزوده و کمی مخلوط کنید. در حالی که مخلوط بادمجان در حال جوشیدن است گوشت را به صورت کوفته ریزه های کوچک (حدودا اندازه یک فندق) در آورید و داخل آن بریزید. چاشنی (غوره یا گوجه سبز) را افزوده و پخت را ادامه دهید (برای چاسنی می توانید رب انار هم به کار ببرید). این آبگوشت بسیار خوش مزه است و اگر آب کمتر بریزید می توانید آن را به صورت خوراک مصرف کنید.

مواد لازم:
پیاز خرد شده
 ۱ عدد
روغن یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری
بادمجان بزرگ ۱ عدد
گوجه فرنگی متوسط ۲-۱ عدد
نعناع خشک ۱/۲ تا ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
غوره یا گوجه سبز به مقدار لازم

مواد کوفته ریزه:
گوشت سر دست بی استخوان
 ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
زردچوبه ۱/۳ تا ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد نخودچی ۱ قاشق سوپ خوری
فلفل مقدار کمی

نکته:
* گوجه فرنگی سایز متوسط است و می تواند یک عدد هم استفاده شود.
* نعناع خشک تا یک دوم قاشق چای خوری هم میتوانید استفاده کنید.

پیشنهاد میکنیم آبگوشت کوفته ریزه را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.

سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل سلطانیه طلایی (۱۰۸ پارچه)