آموزش طرز تهیه سالاد هویج

آموزش طرز تهیه سالاد هویج

طرز تهیه:
هویج ها را رشته کرده و وسط ظرف قرار دهید. پرتقال ها را فیله کرده و دور ظرف بچینید و بعد روی آن پرک بادام بریزید. عسل،‌ آب لیمو، فلفل سیاه، گلپر و روغن سالاد را با هم مخلوط کرده و روی سالاد بریزید. شکر را در تابه ای ذوب کرده و روی کاغذ روغنی بریزید،‌ وقتی کارامل خودش را گرفت روی سالاد بگذارید.

مواد لازم:
هویج 
۵۰۰ گرم
پرتقال درشت ۲ عدد
پرک بادام ۱ قاشق سوپ خوری
عسل ۱ قاشق سوپ خوری
آب لیمو تازه ۱ عدد لیمو
روغن سالاد ۱ قاشق سوپ خوری
شکر ۱ قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه و گلپر به مقدار لازم

پیشنهاد میکنیم آبگوشت کوفته ریزه را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.

سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۶ نفره غداخوری نارنج (۲۸ پارچه)