آموزش طرز تهیه آش شیر و بلغور گندم
آموزش طرز تهیه آش شیر و بلغور گندم

طرز تهیه:
بلغور گندم را از ۳ تا ۴ ساعت قبل خیس کنید. در قابلمه ای شیر را جوشانده و سپس بلغور گندم را اضافه کنید به همراه ۲ پیمانه آب، بعد از این که جوشید پیاز و هویج را بیفزایید. نیم ساعت قبل از برداشتن از روی حرارت کدوحلوایی و سیب زمینی را اضافه کنید و نمک، فلفل و جوز بویا بزنید. بعد از این که غذا جا افتاد از روی حرارت برداشته و در ظرف سرو بریزید.

مواد لازم:
بلغور گندم ۱ پیمانه
شیر ۲ پیمانه
پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
هویج نگینی خرد شده ۱ عدد
سیب زمینی کوچک خرد شده ۲ عدد
کدو حلوایی خرد شده در صورت تمایل به مقدار دلخواه
نمک، فلفل و جوز بویا به مقدار لازم

پیشنهاد میکنیم آش شیر و بلغور گندم را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.

سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل فلورانس (۹۱ پارچه)