آموزش طرز تهیه آش لوبیا سبز
آموزش طرز تهیه آش لوبیا سبز

طرز تهیه:
در قابلمه ای که گنجایش آش را داشته باید روغن ریخته و پیاز داغ را همراه با سیر داغ، بلغور و زردچوبه کمی تفت دهید.سپس آب، نمک و فلفل را افزوده و بگذارید بلغور بپزد (اگر آب آش تمام شد دوباره آب اضافه کنید).سیب زمینی ها را پوست کنده و حلقه حلقه کنید.پس از ۱۵ دقیقه لوبیا سبز پخته، گوجه فرنگی پوست گرفته و له شده (با مخلوط کن یا رنده) و در صورت تمایل فلفل سبز را هم به مخلوط بلغور اضافه کنید.سپس آب، نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و بگذارید آش جا بیفتد.آش را در ظرف سرو ریخته و آن را با نعناع خشک، پیاز داغ و سیر داغ تزیین نمایید.

مواد لازم:
آب ۱ لیتر
فلفل سبز تند ۲ عدد
بلغور جو ۱ پیمانه
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
پیاز داغ ۳ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نعناع خشک، پیاز داغ و سیر داغ (جهت تزئین)

 

طرز تهیه لوبیا سبز:
لوبیا را به قطعات مورد علاقه (با توجه به نوع غذا) خرد کرده و بشویید و با مقدار کمی آب (متناسب با وزن لوبیا)، نمک و یک پیمانه آب گوجه فرنگی حل شده در آب بپزید. این طرز پخت باعث می شود که لوبیا له و چروک نشده و رنگ خود را حفظ کند.

پیشنهاد میکنیم آش لوبیا سبز را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.

سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل سلطانیه طلایی (۱۰۸ پارچه)