kabab torsh banner
آموزش طرز تهیه کباب ترش مغزدار

طرز تهیه:
ابتدا در کاسه ای پیاز خردشده را نمک زده و خوب ماساژ دهید تا آب پیاز خارج شود، سپس روغن زیتون را به پیاز اضافه کرده و بعد گوشت را بیفزایید و ماساژ دهید. کمی نمک و فلفل بریزید و به مدت حداقل 2 و حداکثر 4 ساعت در یخچال استراحت دهید.
برای تهیه مغز کباب رب انار، گردو و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. گوشت را پس از استراحت از یخچال کرده و از قسمت بالای راسته برش دهید و قبضه کنید. سپس روی گوشت را نایلون کشیده و با بیفتک کوب بکوبید (دقت کنید که هنگام کوبیدن گوشت سوراخ نشود).
نایلون را بردارید و سس را روی گوشت کوبیده شده بمالید و ریحان خرد شده را روی آن بپاشید و شروع به رول کردن گوشت کنید، سپس رول گوشت را به تکه های تقریبا 2 سانتی متری برش بزنید و به سیخ بکشید و روی زغال با حرارت ملایم کباب کرده و همراه پلو سرو نمایید.

مواد لازم:
پیاز متوسط خلالی خرد شده 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
گوشت راسته گوسفندی 500 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد مغز کباب:
پیاز متوسط خلالی خرد شده 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
گوشت راسته گوسفندی 500 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم

kabab torsh

پیشنهاد میکنیم کباب ترش مغزدار را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین 12 نفره کامل فلورانس (102 پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی