popiacrop02
آموزش طرز تهیه پوپیا

طرز تهیه:
آردها را در کاسه ای الک کنید، سپس مخلوط تخم مرغ و آب و نمک را به تدریج افزوده و با وسیله ای (ویسک) هم بزنید تا صاف و یکدست شده و مایه ای مناسب حاصل شود. تابه کوچک مناسبی را چرب کرده و روی حرارت گرم کنید، سپس از مایه فوق به دفعات داخل تابه ریخته و لواش های نازک و مناسبی را طبخ کنید تا هر دو طرف لواش ها طلایی خوش رنگ شود و سپس داخل فویل گرم نگه دارید.
برای تهیه مواد داخلی، پیاز و سیر را 5 دقیقه داخل وُک تفت دهید تا نرم و براق شود اما تغییر رنگ ندهد، سپس مرغ را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید و در آخر سویا سس، شکر، فلفل چیلی، میگو، گردو و استاک را اضافه کرده و با درِ بسته 15 دقیقه روی حرارت کم قرار دهید. در اواسط پخت جوانه را بیفزایید تا مزه دار شوند و بعد از روی حرارت بردارید.
تخم مرغ، سوسیس، توفو، خیار، پیازچه و کاهو را با هم مخلوط کنید. میان هر لواش را از هر دو مخلوط مواد میانی پر کنید و دو طرف لواش را به روی مواد برگردانید و با گوجه گیلاسی و زیتون تزیین کرده و در ظرف سرو قرار دهید و با شاخه ای از گشنیز تزیین و سرو نمایید.

مواد لازم:
آرد ذرت 40 گرم
آرد سفید گندم 215 گرم
تخم مرغ همزده شده 6 عدد
آب 450 میلی لیتر
نمک به مقدار لازم
روغن مایع (برای سرخ کردن) به مقدار لازم

مواد داخل لواش:
پیاز خلالی شده 1 عدد
سیر رنده شده 2 حبه
روغن مایع 2 قاشق سوپ خوری
فیله مرغ خلالی برش زده شده 115 گرم
سویا سس 1 قاشق سوپ خوری
شکر 1/2 قاشق چای خوری
میگوی آب پز شده 115 گرم
مغز گردوی خرد شده 12 عدد
استاک مرغ 1/2 پیمانه
جوانه ماش (بینز) تا 2 پیمانه
تخم مرغ آب پز و خردشده 2 عدد
سوسیس اسلایس و سرخ شده 2 عدد
توفو برش زده شده 115 گرم
خیار خلالی شده نصف یک عدد
پیازچه رشته ای خرد شده 1 دسته کوچک
کاهوی رشته ای خرد شده 15 برگ
فلفل چیلی به مقدار لازم
گوجه گیلاسی و زیتون برای تزیین به مقدار لازم
گشنیز تازه برای تزیین چند شاخه

popia

پیشنهاد میکنیم پوپیا را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل آرمیتاژ فیروزه ای (۹۸ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی