آموزش طرز تهیه فرانس استیک

طرز تهیه:
فيله گوساله را با سس ورچستر، رزماری، روغن زيتون، نمک، فلفل و سس خردل مزه‌دار كرده و 2 ساعت در يخچال قرار دهید.
فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم كرده و سپس فيله را به مدت 15 دقيقه در فر قرار دهيد. سبزیجات را داخل ماهی تابه با كره به مدت 3 دقيقه تفت داده و استيک پخته‌ شده را روی بشقاب بگذارید و سبزيجات تفت‌ داده‌ شده را روی آن قرار دهيد. در پایان استيک را کنار سرکه بالزامیک سرو نمایید.

مواد لازم:
فيله گوساله 200 گرم
سس ورچستر 2 قاشق سوپ‌ خوری
رزماری 1 شاخه
روغن زيتون 2 قاشق سوپ خوری
سس خردل 1 قاشق چای خوری
فلفل شيرين 3 شاخه
كره 15 گرم
سركه بالزاميک 2 قاشق سوپ‌ خوری
بیبی بادمجان (بادمجان خیلی کوچک) برای تزیین 2 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
گوجه گيلاسی برای تزیین به مقدار لازم
انگور انگليسی برای تزیين به مقدار لازم

پیشنهاد میکنیم فرانس استیک را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: ظرف پاستا چینی زرین سفید (۱ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی