france stakecrop
آموزش طرز تهیه فرانس استیک

طرز تهیه:
فيله گوساله را با سس ورچستر، رزماری، روغن زيتون، نمک، فلفل و سس خردل مزه‌دار كرده و 2 ساعت در يخچال قرار دهید.
فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم كرده و سپس فيله را به مدت 15 دقيقه در فر قرار دهيد. سبزیجات را داخل ماهی تابه با كره به مدت 3 دقيقه تفت داده و استيک پخته‌ شده را روی بشقاب بگذارید و سبزيجات تفت‌ داده‌ شده را روی آن قرار دهيد. در پایان استيک را کنار سرکه بالزامیک سرو نمایید.

مواد لازم:
فيله گوساله 200 گرم
سس ورچستر 2 قاشق سوپ‌ خوری
رزماری 1 شاخه
روغن زيتون 2 قاشق سوپ خوری
سس خردل 1 قاشق چای خوری
فلفل شيرين 3 شاخه
كره 15 گرم
سركه بالزاميک 2 قاشق سوپ‌ خوری
بیبی بادمجان (بادمجان خیلی کوچک) برای تزیین 2 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
گوجه گيلاسی برای تزیین به مقدار لازم
انگور انگليسی برای تزیين به مقدار لازم

france stake

پیشنهاد میکنیم فرانس استیک را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: ظرف پاستا چینی زرین سفید (۱ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی