khoresh ghorabij crop
آموزش طرز تهیه خورشت غورابیج

طرز تهیه:
ابتدا تکه های مرغ را کمی نمک و فلفل و زردچوبه زده و در تابه حاوی روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند، سپس از تابه خارج کرده و کنار بگذارید. در همان تابه کمی روغن داغ کرده و پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس پوره گوجه فرنگی و رب گوجه را بیفزایید. زمانی که به جوش آمد غوره و زعفران را اضافه کنید، سپس نمک، فلفل و یک دوم پیمانه آب افزوده و بگذارید کمی جا بیفتد. در آخر مرغ های سرخ شده را به خورشت اضافه کرده و پس از چند دقیقه از روی حرارت بردارید و به همراه برنج زعفرانی سرو نمایید.

مواد لازم:
ساق ران مرغ 4 عدد
پیاز بزرگ نگینی خردشده 1 عدد
گوجه فرنگی، پوره شده 3 عدد
رب گوجه 2 قاشق سوپ خوری
دانه غوره 1/4 پیمانه
زعفران آب شده 1/4 پیمانه
روغن حیوانی به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

khoresh ghorabij

پیشنهاد میکنیم خورشت غورابیج را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل آرمیتاژ فیروزه ای (۹۸ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی