smooty anbe crop
آموزش طرز تهیه اسموتی کاسه ای انبه

طرز تهیه:
انبه و موز یخ زده را با كمپوت آناناس بدون آب، تخم كتان و گرانول در مخلوط کن هم زده تا یكدست شود. سپس پودر نارگیل و آب نارگیل را اضافه کنید.
برای تاپینگ و تزیین از میوه های یخ زده مثل بلوبری، تمشک، جو پرک و برش های نارگیل استفاده کنید.

مواد لازم:
انبه یخ زده یک و یک دوم پیمانه
موز یخ زده 1 عدد خرد شده
كمپوت آناناس 1 پیمانه خرد شده
تخم كتان 2 قاشق سوپ خوری
گرانول 2 قاشق سوپ خوری
پودر نارگیل 2 قاشق سوپ خوری
آب نارگیل 2 قاشق سوپ خوری
بلوبری و جوپرک برای تزیین

smooty anbe

پیشنهاد میکنیم اسموتی کاسه ای انبه را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل رویال (۱۰۸ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی