ghatogh gusht crop
آموزش طرز تهیه قاتق گوشت

طرز تهیه:
نخود خیس خورده و آب کش شده را همراه با یک عدد پیاز چهار قاچ شده در غذاساز ریخته و هم بزنید تا به شکل بلغور دربیاید.
گوشت را همراه چهار زیره و کمی نمک ورز دهید، کمی زردچوبه و فلفل سیاه افزوده و سپس به نخود اضافه کنید و خوب ورز دهید.
از مایه آماده شده به اندازه کوچک برداشته و در دست شکل دهید و در ظرفی چیده و کنار بگذارید. پیاز باقی مانده را خلالی کرده و تفت دهید تا شفاف شود، سپس سیب زمینی را همراه با زردچوبه، کمی نمک و فلفل به آن بیفزایید و تفت دهید تا سیب زمینی طلایی رنگ شود. رب گوجه را افزوده و کمی تفت دهید و بعد یک لیتر آب اضافه کنید. کوفته ها را به آرامی به آب در حال جوش اضافه کنید، پس از 10 دقیقه حرارت را ملایم کرده و درِ قابلمه را بگذارید (حتماً باید آب روی کوفته ها را گرفته باشد).
زمانی که مقدار سس به یک سوم رسید، ترخون را افزوده و بعد از 5 دقیقه قاتق گوشت را همراه آب آن در ظرف مناسب ریخته و همراه نان سرو نمایید.

مواد لازم:
نخود خیس خورده (به مدت 12 ساعت) 1/2 پیمانه
پیاز 2 عدد
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفندی و گوساله) 300 گرم
چهار زیره (آسیاب شده) 1 قاشق چای خوری
سیب زمینی مکعبی خردشده 1 عدد
رب گوجه 1 قاشق سوپ خوری
ترخون خشک 2 قاشق سوپ خوری
روغن مایع به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

ghatogh gusht

پیشنهاد میکنیم قاتق گوشت را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۶ نفره غذاخوری ماربل رادیانس (۲۸ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی