salad morgh o karafs crop
آموزش طرز تهیه سالاد مرغ و کرفس

طرز تهیه:
ابتدا مرغ نگینی خرد شده را با پودر سیر و پیاز و فلفل سفید (هرکدام 1 قاشق چایخوری) مزه دار کنید و کمی نمک بزنید و برای یک ساعت کنار بگذارید.
بعد از آن یک قاشق روغن زیتون کف تابه ریخته و مرغ ها را درون تابه بپزید تا زمانیکه آب مرغ کشیده شود و مرغ ها پخته شود.
داخل یک کاسه سس مایونز، ماست یونانی، سرکه، سس خردل، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. حالا همه مواد را به نوبت اضافه کنید.
کرفس پیازچه، گردو، کشمش، مرغ و همه را با هم ترکیب کنید. برای دو ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم ها به خرد هم بروند.
این سالاد یک غذای کامل است که می توانید جایگزین ناهار و یا شام کنید و یا بصورت ساندویچ سرو کنید.

مواد لازم:
كرفس 1 پیمانه خرد شده
پیازچه 3 قاشق سوپ خوری خرد شده
سینه مرغ نگینی 1/5 پیمانه خرد شده
گردو 3 قاشق سوپ خوری خرد شده
كشمش 2 قاشق سوپ خوری شسته شده

مواد لازم برای سس سالاد:
سس مایونز 2 قاشق سوپ خوری
ماست یونانی 1 قاشق سوپ خوری
سس خردل 1 قاشق سوپ خوری
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
سركه 1 قاشق چای خوری
نمك و فلفل به میزان لازم

salad morgh o karafs

پیشنهاد میکنیم سالاد مرغ و کرفس را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل سفید رادیانس (۱۰۲ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی