chiz cake baghlava crop
آموزش طرز تهیه چیز کیک باقلوا

طرز تهیه:
پنیر خامه ای و دو عدد تخم مرغ و یک عدد زرده و وانیل را به همراه شكر با همزن بزنید تا كاملا مخلوط شود. سپس آرد و پودر بادام و شیر را اضافه كنید و دوباره با همزن هم بزنید تا یكدست شوند.
مواد شربت را با هم مخلوط كرده و حرارت دهید تا قوام بیاید. ورقه های یوفكا را با مخلوط ذوب شده كره و روغن چرب كرده و روی هم در قالب کمربندی گرد قرار دهید.
بیسكوییت ها را كاملا پودر كرده با 50 گرم كره مخلوط كنید و روی ورقه های چرب شده یوفکا بریزید و حسابی فشار دهید تا كاملا منسجم شود.
سه ورق دیگر فیلو را چرب كرده و روی بیسكوییت ها قرار دهید. از مایع آماده شده روی یوفکاهای چرب شده بریزید و دوباره سه ورق از یوفکاهای چرب شده را روی مخلوط پنیر قرار دهید و همه آنها را روی قالب جمع كنید.
در آخر کمی با اسپری بر روی آن آب بپاشید و برای نیم ساعت در فر از پیش گرم شده با درجه 190 سانتی گراد قرار دهید.
وقتی باقلوا را از فر بیرون آوردید، شربت ولرم را روی باقلوا داغ بریزید.

مواد لازم:
خمیر یوفكا ورقه ای 1 بسته
پنیر خامه ای 3 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل یک و یک دوم قاشق چای خوری
شیر 1 پیمانه
آرد 1 پیمانه
پودر بادام 1/2 پیمانه
بیسكوییت ساقه طلایی 2 بسته
كره 250 گرم
روغن 2 قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای سیروپ باقلوا:
شكر 1 پیمانه
آب 1/2 پیمانه
زعفران دم كرده 2 قاشق سوپ خوری
پودر هل 1 قاشق سوپ خوری
گلاب 1 قاشق سوپ خوری
آبلیمو 1/2 قاشق سوپ خوری

chiz cake baghlava

پیشنهاد میکنیم چیز کیک باقلوا را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۶ نفره غذاخوری پسته رادیانس (۲۸ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی