smooty toot farangi crop
آموزش طرز تهیه اسموتی کاسه ای شکلات توت فرنگی

طرز تهیه:
شكلات سفید را با حرارت غیر مستقیم (بن ماری) ذوب كنید و در قالب تخم مرغی یا قالب گرد ریخته و برگردانده و دوباره از شكلات پر كنید و قالب را خالی كنید، به اصطلاح پوسته گیری كنید. کاسه شکلاتی را برای 15 دقیقه در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد. توت فرنگی یخ زده، موز یخ زده و انبه یخ زده را به همراه بادام و گردو تست شده در میكسر بریزید تا كاملا مخلوط شود و سپس شیر بادام را اضافه كنید.
برای سرو از كاسه شكلاتی که در فریزر قرار داده بودیم استفاده کرده و با میوه و گل و دانه های دلخواه تزیین كنید.

مواد لازم:
شكلات سفید 200 گرم
توت فرنگی یخ زده 1/2 پیمانه خرد شده
موز یخ زده 1/2 پیمانه خرد شده
انبه یخ زده 1/3 پیمانه خرد شده
شیر بادام 2 قاشق سوپ خوری
بادام تست شده 2 قاشق سوپ خوری خرد شده
گردو تست شده 2 قاشق سوپ خوری خرد شده
موز، توت فرنگی، گل های خوراكی، دانه چیا، تخم كتان و گردو بلوبری برای تزئین

smooty toot farangi

پیشنهاد میکنیم اسموتی کاسه ای شکلات توت فرنگی را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۶ نفره غذاخوری ماربل رادیانس (۲۸ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی