pasta analorma crop
آموزش طرز تهیه پاستا آلانورما با بادمجان

طرز تهیه:
بادمجان ها را با پوست به اندازه ای کمی بزرگتر از یک حبه قند خرد کنید و کمی نمک به آنها بزنید و نیم ساعت منتظر بمانید تا تلخی آن گرفته شود. حالا بادمجان ها را آبکش کنید و در روغن سرخ کردنی تفت دهید تا طلایی شوند. بعد آنها را روی کاغذ روغن گیر قرار دهید تا اضافه روغن بادمجان ها گرفته شود. گوجه فرنگی ها را با کمک آب جوش یا چاقو پوست بگیرید و 4 قاچ کنید و کمی تفت دهید اما مراقب باشید زیاد نپزند. در صورت تمایل می توانید آن را رنده کنید اما اگر بادمجان را خرد کنید، غذای شما زیباتر می شود. پاستا را طبق دستور روی بسته بندی بجوشانید و آبکش کنید. پیازها را خلالی خرد کنید و با کمی روغن زیتون یا کره تفت دهید تا طلایی روشن شود. سیر را خرد کنید به آن اضافه و یک دقیقه دیگر حرارت دهید. پنیرها را حبه ای خرد کنید. نوع پنیر بسته به ذائقه و امکانات شما هر نوعی می تواند باشد، حتی پنیر صبحانه. مواد را مخلوط کنید و داخل ظرف سرو بریزید و روی آن را با پنیر پارمزان و ریحان تزئین کنید.

مواد لازم:

پاستا 1 بسته 500 گرم
بادمجان 500 گرم، حبه ای خرد شده
گوجه فرنگی 500 گرم
سیر 3 حبه
پیاز ترجیحا قرمز 1 عدد
پنیر موتزارلا 200 گرم
پنیر پارمزان 4 قاشق سوپ خوری
ریحان 1 دسته
روغن زیتون 1/4 پیمانه
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

pasta analorma

پیشنهاد میکنیم پاستا آلانورما با بادمجان را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.

سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل شکوفه گیلاس (۹۸ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی