kotlet rusi crop
آموزش طرز تهیه کتلت روسی (آشیانه سوخاری)

طرز تهیه:
مرغ را در قابلمه ای همراه برگ بو، نمک و فلفل بگذارید کاملا پخته شود. سبزیجات خرد شده به همراه ذرت و هل را در تابه ای با روغن تفت دهید تا نرم شوند و طعم ها با هم مخلوط شود. سیب زمینی ها را کاملا پوره کرده و به مخلوط سبزیجات اضافه کنید. در آخر نمک و فلفل را نیز بیفزایید.
وقتی مرغ کاملا پخت آن را ریش ریش کرده و به سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید. کره را همراه فلفل در تابه ای گرم کنید. آرد را اضافه کرده و هم زده تا گلوله نشود. آب مرغ را نیز افزوده هم زده تا یکدست شود. سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد غلظتش فرنی مانند شود. بعد از سرد شدن آن را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید.
ورمیشل ها را با دست خرد کرده و در ظرف مناسبی قرار دهید. زرده های تخم مرغ را با چنگال زده و آن را نیز در ظرف دیگری قرار دهید. از مواد به اندازه مناسب برداشته و در دست گرد کرده وسطش را مانند کاسه گود کنید، اول در زرده تخم مرغ و بعد در ورمیشل ها زده و در روغن زیاد سرخ کنید.
برای سرو می تونید از پنیر خامه ای توپ های کوچکی درست کرده و مانند تخم پرنده در آشیانه قرار دهید.

مواد لازم:
سینه مرغ 2 عدد
برگ بو 2 عدد
روغن 2 قاشق سوپ خوری
سیب زمینی 2 عدد پخته شده
پیاز 1 عدد خرد شده
فلفل دلمه ای 1 عدد خرد شده
هویج 1 عدد خرد شده
پیازچه 1/2 پیمانه خرد شده
جعفری 1/2 پیمانه خرد شده
گل کلم 1 پیمانه خرد شده
فلفل سبز 2 عدد خرد شده
ذرت 1/2 پیمانه
هل 3 عدد
شیر 1/2 پیمانه
آب 2 پیمانه
کره 50 گرم
آرد 1 قاشق سوپ خوری
آب مرغ 1/4 پیمانه
ورمیشل 500 گرم
تخم مرغ 2 عدد زرده

kotlet rusi

پیشنهاد میکنیم کتلت روسی (آشیانه سوخاری) را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۶ نفره غذاخوری رزالین (۳۵ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی