polo limo torsh meygo crop
آموزش طرز تهیه پلوی لیمو ترش با میگو

طرز تهیه:
برنج را در قابلمه ای حاوی مقداری آب جوش بریزید و 10-14 دقیقه روی حرارت زیاد نگاه دارید تا آماده شود و سپس آب کش کنید. در تابه ای حاوی روغن داغ پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود و بعد میگوها را افزوده و تفت دهید. در قابلمه ای حاوی روغن داغ مقداری از برنج را بریزید، سپس مقداری از میگو را همراه با گشنیز،‌ زیره و لیموترش لا به لای برنج ریخته و در آخر روی آن مقداری برنج سفید بریزید تا مواد پوشانده شود،‌ درِ قابلمه را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بخار برنج بلند شود. کره را با 3 قاشق سوپ خوری روغن مایع روی حرارت ملایم داغ کنید و زمانی که بخار برنج بلند شد آن را روی برنج ریخته و حرارت را ملایم کنید تا 30 دقیقه دم بکشد.

مواد لازم:
برنج 3 پیمانه
پیاز نگینی خرد شده 1 عدد
میگو پاک شده 400 گرم
گشنیز پاک و خرد شده 100 گرم
زیره سبز (تفت داده شده) 2 قاشق چای خوری
لیموترش (نازک حلقه شده و سرخ شده) 2 عدد
کره 70 گرم
روغن مایع به مقدار لازم

polo limo torsh meygo

پیشنهاد میکنیم پلوی لیمو ترش با میگو را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل آران (۱۰۲ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی