koki baleshti crop
آموزش طرز تهیه کوکی های بالشتکی میوه ای

طرز تهیه:
ابتدا پودر نارگیل را تفت دهید و کنار بگذارید. آناناس خرد شده و شکر را به مدت 10 دقیقه بپزید، سپس به همراه نارگیل تست شده در غذاساز ریخته و مخلوط را پوره کنید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
برایه تهیه خمیر؛ کره را به همراه پودر شکر بزنید تا کرمی شود،‌ سپس زرده ها را به همراه وانیل اضافه کنید و به زدن به مدت 3 دقیقه ادامه دهید، شیر خشک را افزوده و سپس آرد را به همراه نمک به مخلوط بیفزایید.
خمیر را به قطر 3 میلی متر باز کنید. از مخلوط آناناس و نارگیل گلوله ای به اندازه فندق برداشته و روی خمیر بگذارید. یک تکه خمیر دیگر را به ضخامت 3 میلی متر باز کرده و روی خمیر اول قرار دهید و کمی آن را فشار دهید تا خوب ثابت شود، سپس با کاتر دلخواه آن را قالب بزنید و در صورت تمایل ماست را با رنگ زعفران مخلوط کرده و با قلم مو روی شیرینی ها بمالید و در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت تقریبی 12-15 دقیقه شیرینی ها را بپزید.
این شیرینی ها را می توان در ظرف دربسته و در جای خشک و خنک به مدت حداقل 2 هفته نگهداری کرد.

مواد خمیر:
کره 125 گرم
پودر شکر 60 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
شیر خشک 25 گرم
آرد 185 گرم
نمک 1 پنسه

مواد میانی:
پودر نارگیل 60 گرم
آناناس کمپوتی خرد شده 1 پیمانه
شکر 75 گرم
ماست 1 قاشق سوپ خوری
رنگ زعفران 2 قطره

koki baleshti

پیشنهاد میکنیم کوکی های بالشتکی میوه ای را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل رزفلاور (۹۸ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی