Khoresh morgh ba sir va anar crop
آموزش طرز تهیه خورش مرغ با سیر و انار

طرز تهیه:
مرغ ها را با عصاره زعفران، فلفل سیاه، دارچین، زردچوبه، هل ساییده شده، زیره، روغن زیتون و مقداری عصاره سیر مخلوط كرده و حدود یک ساعت کنار بگذارید تا مزه دار شود.
مرغ ها را در كره تفت داده، سپس با یک لیوان آب و روی حرارت ملایم بپزید. مرغ پخته شده را از استخوان جدا كرده و پیازداغ و انارترش را به آن افزوده و با كمی آب بگذارید تا خوب پخته شود (15 تا 20 دقیقه). در صورت نیاز می توان آب را كمی بیشتر ریخت. در انتها آب نارنج را نیز به آن بیافزایید.

مواد لازم:
ران و سینه مرغ 5 تكه
زعفران به مقدار لازم
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
دارچین 1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
هل ساییده شده 1/2 قاشق چای خوری
زیره 1/4 قاشق چای خوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
عصاره سیر 1 بسته 10 گرمی
كره 50 گرم
پیاز داغ 1/4 پیمانه
انار ترش دانه كرده 1 پیمانه
آب نارنج 4 قاشق سوپ خوری

Khoresh morgh ba sir va anar

پیشنهاد میکنیم خورش مرغ با سیر و انار را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل سفید وینچی (۹۰ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی