آموزش طرز تهیه باسلوق با مایکروویو

طرز تهیه:
ابتدا پودر ژلاتین را با نصف پیمانه آب مخلوط کرده و آن را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه با قدرت ۱۰۰ وات (۱۰%) در دستگاه بگذارید و بعد جوهر لیمو را به آن اضافه کنید.
شکر را با یک پیمانه آب مخلوط کرده و هم بزنید و آن را داخل ظرف گودی بریزید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه با قدرت ۹۰۰ وات (۱۰۰%) بدون درپوش در مایکروویو بگذارید تا آب جوش آید و کاملا ذرات شکر در آب حل شود. سپس پودر نشاسته را با یک پیمانه آب مخلوط کرده و به شربت اضافه کنید و ظرف را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه با قدرت ۶۰۰ وات(۶۰%) بدون درپوش در دستگاه بگذارید و در این فاصله ۲ بار آن را هم بزنید. سپس ژلاتین را به آن اضافه کنید و مجدداً ۲ تا ۳ دقیقه دیگر زمان دهید تا مایه کاملاً سفت شود. سپس آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و یکی را با مربای گل سرخ و رنگ قرمز و دیگری را با مربای بهارنارنج مخلوط کنید و هر کدام را جداگانه مجدداً ۲ تا ۳ دقیقه با قدرت ۶۰۰ وات در دستگاه گذاشته و هم بزنید تا سفت شود.
بعد از این که مایه خنک شد، روی دو تکه فویل پودر نارگیل بپاشید و مواد را که مثل ماست چکیده سفت شده است را جداگانه روی آن پهن کنید و گردوی نخ کشیده را میان آن قرار دهید و به کمک فویل باسلوق را رول کنید. آن رابه مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود و بعد به صورت دلخواه برش بزنید.

مواد لازم:
پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری
آب ۲/۵ پیمانه
جوهر لیمو ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر ۱ پیمانه
پودر نشاسته ۱/۲ پیمانه
مربای گل سرخ و بهارنارنج از هر کدام ۱/۴ پیمانه
رنگ خوراکی قرمز چند قطره
پودر نارگیل ۲/۳ پیمانه
گردو ۱۲ عدد نصف شده

پیشنهاد میکنیم باسلوق را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل سفید کواترو (۹۸ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی