baslogh crop
آموزش طرز تهیه باسلوق با مایکروویو

طرز تهیه:
ابتدا پودر ژلاتین را با نصف پیمانه آب مخلوط کرده و آن را به مدت 1 تا 2 دقیقه با قدرت 100 وات (10%) در دستگاه بگذارید و بعد جوهر لیمو را به آن اضافه كنید.
شكر را با یک پیمانه آب مخلوط کرده و هم بزنید و آن را داخل ظرف گودی بریزید و به مدت 3 تا 4 دقیقه با قدرت 900 وات (100%) بدون درپوش در مایكروویو بگذارید تا آب جوش آید و كاملا ذرات شكر در آب حل شود. سپس پودر نشاسته را با یک پیمانه آب مخلوط کرده و به شربت اضافه كنید و ظرف را به مدت 4 تا 5 دقیقه با قدرت 600 وات(60%) بدون درپوش در دستگاه بگذارید و در این فاصله 2 بار آن را هم بزنید. سپس ژلاتین را به آن اضافه كنید و مجدداً 2 تا 3 دقیقه دیگر زمان دهید تا مایه كاملاً سفت شود. سپس آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و یكی را با مربای گل سرخ و رنگ قرمز و دیگری را با مربای بهارنارنج مخلوط كنید و هر كدام را جداگانه مجدداً 2 تا 3 دقیقه با قدرت 600 وات در دستگاه گذاشته و هم بزنید تا سفت شود.
بعد از این كه مایه خنک شد، روی دو تکه فویل پودر نارگیل بپاشید و مواد را كه مثل ماست چكیده سفت شده است را جداگانه روی آن پهن كنید و گردوی نخ كشیده را میان آن قرار دهید و به كمك فویل باسلوق را رول كنید. آن رابه مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود و بعد به صورت دلخواه برش بزنید.

مواد لازم:
پودر ژلاتین 2 قاشق سوپ خوری
آب 2/5 پیمانه
جوهر لیمو 1/2 قاشق چای خوری
شكر 1 پیمانه
پودر نشاسته 1/2 پیمانه
مربای گل سرخ و بهارنارنج از هر كدام 1/4 پیمانه
رنگ خوراكی قرمز چند قطره
پودر نارگیل 2/3 پیمانه
گردو 12 عدد نصف شده

baslogh

پیشنهاد میکنیم باسلوق را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل سفید کواترو (۹۸ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی