آموزش طرز تهیه ناچوی مدیترانه ای

طرز تهیه:
نان پیتا دو لایه است، برای همین اول لایه ها را از هم جدا کنید تا چیپس تردتری داشته باشید. روغن، زردچوبه، زیره، هل، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
هر لایه نان را ۸ قسمت کرده و با قلم مو روغن طعم دار را روی آن ها بمالید. تکه های نان را کف سینی نسوز پهن کرده و ۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا ترد و چیپس مانند شود. اگر اندازه ها یکسان نباشد، بعضی از ناچوها زوتر آماده می شوند.

مواد لازم:
نان پیتا ۴ تا ۵ عدد
روغن مایع یا زیتون ۱ پیمانه
زردچوبه ۲ قاشق چای خوری
پودر زیره سبز ۲ قاشق چای خوری
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای خوری

نکته: معمولا نان ناچو را همراه با دیپ دلخواه سرو می کنند، که می تواند بر پایه ماست یا نوعی سالسا باشد.

پیشنهاد میکنیم ناچوی مدیترانه ای را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۶ نفره غذاخوری نارنج (۲۸ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی