آموزش طرز تهیه چیز کیک کلاسیک

طرز تهیه:
کیک را داخل سینی ۲۵ در ۲۵ بپزید بعد به اندازه قالب کمربندی گرد ۲۵ سانتی برش بزنید و کیک را کف قالب بگذارید. ابتدا خامه قنادی را با دور تند همزن برقی میزنیم تا بگیرد. بعد پنیر خامه ای و وانیل را اضافه می کنیم و با همزن برقی میزنیم تا با هم ترکیب شوند. ژلاتین و شیر سرد را در کاسه ای ریخته و روی بخار آبجوش یا درون ماکروفر قرار داده تا ژلاتین حل شود بعد به مخلوط بالا اضافه می کنیم. حالا مخلوط را داخل قالب کمربندی روی کیک میریزیم بعد چند ضربه با قالب میزنیم که مایع رویه آن صاف شود سپس به مدت حداقل ۳ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا کاملا بسته شود سپس از قالب جدا کرده و برش می زنیم.

مواد لازم:
کیک اسفنجی ۳ تخم مرغی
پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
خامه قنادی ۳۰۰ گرم
ژلاتین یک قاشق سوپ خوری
اسانس وانیل چند قطره
شیر یک پیمانه

پیشنهاد میکنیم چیز کیک کلاسیک را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۶ نفره غذاخوری سلبریشن (۲۹ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی