آموزش طرز تهیه خورش زردک

طرز تهیه:
گوشت را همراه با پیازداغ تفت داده و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید و همراه با فلفل آن را بپزید. زردک ها را بشویید و پوست آن ها را با پوست کن بگیرید. سپس نگینی ریز خرد کرده و سرخ کنید. آلوها را بشویید و خیس کنید.
بعد از پخت گوشت، زردک های خرد شده و سرخ شده را همراه با آلو، آب آن و زعفران به گوشت ها اضافه کنید و خورش را جا بیندازید. نمک غذا را اندازه کرده و اگر لازم بود، طبق ذائقه، آبلیمو و شکر اضافه کنید و بعد از جا افتادن با پلو سرو کنید.

مواد لازم:
گوشت خورشی یا ماهیچه ۳۰۰ تا ۵۰۰ گرم
پیاز داغ ۳ قاشق سوپ خوری
زردک ۴ تا ۵ عدد
روغن به مقدار لازم
آلو ۱۰ تا ۱۵ عدد
زردچوبه به مقدار لازم
زعفران، نمک، فلفل به میزان لازم
آب لیمو و شکر در صورت تمایل

نکته:
* زردک همان هویج محلی می باشد و رنگ زرد دارد.
* خورش زردک را می توان بدون آلو با آبغوره و شکر یا با آب لیمو و شکر پخت.

پیشنهاد میکنیم خورش زردک را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۶ نفره غذاخوری گیلاس (۲۸ پارچه)

منبع: مجله هنر آشپزی