آموزش طرز تهیه اسپاگتی مرغ

طرز تهیه:
یک عدد ماهیتابه را گرم کنید. کمی روغن در آن بریزید و فلفل دلمه ای را به آن اضافه کنید. به مدت سه الی چهار دقیقه بپزید. سپس آن را به ظرف دیگری منتقل کنید. گوجه فرنگی‌های گیلاسی را نیز به آن بیفزایید.
ماهیتابه را دوباره روی حرارت بگذارید. مرغ را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ الی ۷ دقیقه بپزید. آب، زیتون، نمک، فلفل ، برگ بو را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. اسپاگتی را بردارید و به ماهتیابه اضافه کنید.
درب آن را بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. سپس درب را بردارید و به آرامی هم بزنید. دوباره درب ماهیتابه را بگذارید و به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزید. بعد از سپری شدن این زمان، حرارت را خاموش کنید و مواد را به ظرف فلفل و گوجه فرنگی انتقال دهید. روی این مواد ریحان بریزید و سرو کنید.

مواد لازم:
گوجه فرنگی گیلاسی ۴۵۳ گرم
فلفل دلمه ای متوسط خرد شده دو عدد
روغن نارگیل یا آووکادو دو قاشق غذاخوری
گوشت مرغ بدون استخوان ۹۰۷ گرم
پیمانه آب یا آب مرغ دو و یک دوم
زیتون دو پیمانه
نمک یک و یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه
برگ بو دو عدد
اسپاگتی به مقدار لازم
ریحان خرد شده

پیشنهاد میکنیم اسپاگتی مرغ را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل سفید رادیانس (۱۰۲ پارچه)

منبع: پارسی دی