آموزش طرز تهیه سوپ میسو

طرز تهیه:
در یک دیگ متوسط ​​، آب گوشت یا آب را بر روی حرارت ملایم ​​قرار دهید تا خوب گرم شود. بعد از اینکه خوب به جوش آمد ، حدود نصف فنجان از ان را برداشته، میسو را به ان اضافه کنید و خوب به هم بزنید ، تا کاملا یکدست شود.
مخلوط میسو را به همراه قارچ ، پیاز ، سیر ، زنجبیل ، اب نارگیل و حبه های سیر به دیگ اضافه کنید و بگذارید تا خوب به جوش بیاید. بعد از ان حرارت را پایین بیاورید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه به آرام بجوشد.

مواد لازم:
آب گوشت تازه یا آب ۴ فنجان
میسوی سفید جا افتاده (خمیر سویا) ۲ قاشق غذاخوری
قارچ تازه ۲ فنجان یا قارچ خشک شده خرد شده یک دوم فنجان
پیاز بزرگ سفید یا قرمز ترد و اب دار ۱ عدد
سیر له یا خرد شده ۲ حبه
زنجبیل رنده شده یک تا دو قاشق چایخوری
سبزیجات تازه ریز شده یا خرد شده ۲ فنجان
آب نارگیل ۲ قاشق غذاخوری

پیشنهاد میکنیم سوپ میسو را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل فلورانس (۹۸ پارچه)

منبع: پارسی دی