quinoa esfenaj crop
آموزش طرز تهیه مرغ، کینوا، اسفناج

طرز تهیه:
در یک ظرف مناسب، کینوا، آب و کمی نمک را اضافه کنید. درب آن را بگذارید و اجازه دهید بجوشد. حرارت را کم کنید و به مدت ۱۲ دقیقه بپزید. از روی حرارت بردارید.
فر را از قبل با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید و سینی فر را با اسپری اشپزی چرب نمایید.
در این میان، در غذاساز، کدوسبز، ریحان، روغن، سیر، نمک و فلفل سیاه را خوب ترکیب کنید.
در یک کاسه بزرگ، کینوای پخته شده، مرغ خام، سس حاصل از مرحله بالا و اسفناج را ترکیب کنید. خوب هم بزنید و آن را به سینی فر انتقال دهید. به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزید. بعد از ۵ دقیقه برش دهید و به صورت گرم سرو کنید.
میتوانید به دلخواه خودتان کلم بروکلی را نیز به این دستور پخت اضافه کنید.

مواد لازم:
کینوای خشک یک و یک دوم پیمانه
آب سه پیمانه
مرغ بدون استخوان ۶۸۰ گرم
کدوسبز برش خرده ۴۵۳ گرم
ریحان یک پیمانه
روغن زیتون فوق بکر دو قاشق غذاخوری
سیر بزرگ سه حبه
نمک یک و یک دوم قاشق چایخوری
فلفل سیاه
اسفناج ۳۱۲ گرم
پنیر موزارلا یا چدار یک پیمانه
اسپری آشپزی

quinoa esfenaj

پیشنهاد میکنیم مرغ، کینوا، اسفناج را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۶ نفره غذاخوری گرانادا (۲۸ پارچه)

منبع: پارسی دی