nan tost faransavi crop
آموزش طرز تهیه نان تست فرانسوی

طرز تهیه:
برای تهیه نان تست فرانسوی ابتدا کره و شیر را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود. تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم و نمک،بکینگ پودر،وانیل و شیر را نیز به آن اضافه می کنیم و با همزن دستی مواد را خوب مخلوط می کنیم.
سپس نان تست ها را در ظرف پیرکس به شکل مستطیل قرار می دهیم و مواد داخل کاسه را روی نان تست ها می ریزیم و نان تست ها را بر می گردانیم تا هر دو طرف آن ها کاملا به مواد آغشته شود. سپس روغن و کره نرم شده را داخل تابه ای می گذاریم.
و روی حرارت کم قرار می دهیم تا گرم شود و به مرور زمان داغ شود و نان تست های آغشته به مواد را آرام در تابه قرار می دهیم تا سرخ شوند و بعد آن ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود و داخل بشقاب قرار می دهیم و عسل روی آن ها می ریزیم و با توت فرنگی تزئین می کنیم.

مواد لازم:
شیر ¼ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
نان تست ۴ تکه
کره ۱ قاشق غذاخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری
عسل ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری

nan tost faransavi

پیشنهاد میکنیم نان تست فرانسوی را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۶ نفره غذاخوری اصفهان (۲۸ پارچه)

منبع: پارسی دی