salad sibzamini shevid crop
آموزش طرز تهیه سالاد سیب زمینی و شوید

طرز تهیه:
برای تهیه سالاد سیب زمینی و شوید ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم و در قابلمه ای قرار می دهیم و تا سطح آن ها آب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا سیب زمینی ها آبپز شوند.بعد حرارت را خاموش می کنیم.
و سیب زمینی ها را در صافی قرار می دهیم و روی آن آب سرد می گیریم و اجازه می دهیم تا خنک شوند و آن وقت پوست آن ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت نگینی آن ها را خرد می کنیم و در کاسه ای می ریزیم.
خیارشورها را نیز به صورت مربع های کوچک خرد می کنیم و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم. سپس شوید و پیازچه را نیز می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد در خردکن قرار می دهیم تا ریز خرد شوند.
و یا روی تخته آشپزخانه با چاقو ان ها را خرد می کنیم و روی مواد می ریزیم.بعد در کاسه ای ماست و سس مایونز به مقداری که تمایل داریم سالادمان سس داشته باشد می ریزیم و آبلیمو،آویشن،فلفل و کمی نمک روی ماست می ریزیم.
و با هم خوب مخلوط می کنیم و هم می زنیم و در آخر طعم سس را می چشیم اگر مجددا نیاز به آبلیمو یا نمک بود اضافه می کنیم و مجددا با مواد مخلوط می کنیم و در آخر سس را روی مواد سالاد می ریزیم و آرام با دو قاشق مواد را زیر و رو می کنیم تا سالاد کاملا با سس آغشته شود.
و روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و سالاد را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا هم مزه دار شود و هم زمان سرو آن خنک باشد.در نهایت از یخچال بیرون می آوریم و در ظرف مورد نظر سالاد را می ریزیم.

مواد لازم برای ۴ نفر:
پیازچه ۱۰۰ گرم
خیار شور ۶ عدد
شوید تازه ۵۰ گرم
سیب زمینی بزرگ ۲ عدد
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
سس مایونز و ماست به اندازه کافی
نمک ، فلفل سیاه و آویشن به اندازه کافی

salad sibzamini shevid

پیشنهاد میکنیم سالاد سیب زمینی و شوید را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۶ نفره غذاخوری ولوت بنفش (۲۸ پارچه)

منبع: پارسی دی