dampokhtak crop
آموزش طرز تهیه دمپختک

طرز تهیه:
برای تهیه دمپختک مجلسی ابتدا پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و از وسط نصف می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم و بعد تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و روغن داخل آن می ریزیم.
و اجازه می دهیم تا روغن کمی داغ شود و بعد پیازها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم.اجازه می دهیم پیازها سبک و نرم شوند و مجددا آن ها را تفت می دهیم و صبر می کنیم تا سرخ و طلایی شوند و کمی زردچوبه در آخر سرخ شدن روی پیازها می ریزیم.
و باقلاهای خشک شده را نیز داخل تابه می ریزیم و با پیازها تفت می دهیم و ۳ الی ۴ لیوان آب به مواد اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا باقلاها نیم پز شوند. پس از نیم پز شدن باقلاها (دقت کنید که آب باقلاها بیشتر از یک بند انگشت نباشد)
کمی نمک و فلفل سیاه داخل تابه می ریزیم سپس برنج را می شوییم و ۲ مرتبه آب آن را تعویض می کنیم و در آخر می شوییم و آب آن را خالی می کنیم و به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و جرارت را کمی زیاد می کنیم.
تا آب داخل ماهیتابه تبخیر شود و بعد روغن را داخل تابه می ریزیم و برنج را دم می اندازیم و حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم خوب پخته شود. دمپختک ما بعد از ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بعد آماده نوش جان کردن است.

مواد لازم برای ۴ نفر:
برنج ۴ پیمانه
پیاز متوسط ۳ عدد
روغن ۴ قاشق سوپ خوری
باقلا خشک ( لپه باقلا ) ۴۰۰ گرم
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

dampokhtak

پیشنهاد میکنیم دمپختک را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۶ نفره غذاخوری هدیه پلاتینی (۲۸ پارچه)

منبع: پارسی دی