houmous crop
آموزش طرز تهیه هوموس عربی

طرز تهیه:
برای تهیه هوموس لبنانی ابتدا نخود را در کاسه ای می ریزیم و روی آن آب می گیریم و به مدت ۷ ساعت می گذاریم تا خیس بخورد و ۲ الی ۳ بار آب آن را تعویض می کنیم تا نفخ اش از بین برود. سپس نخود را آبکش می کنیم.
و در قابلمه ای می ریزیم و روی آن آب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا خوب نخود ها مغز پخت شوند. سپس نخود های پخته شده را در آبکش می ریزیم و می گذاریم تا آب اضافه آن ها خارج شود و سیرها را پوست می گیریم و می شوییم.
و همراه ماست، آب لیمو، ارده، روغن زیتون، آب، نمک، فلفل سیاه، زیره به آن اضافه می کنیم و به مدت ۱۰ دقیقه می گذاریم تا مواد مخلوط و یکدست و منسجم شود. سپس هوموس آماده شده را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با کمی روغن زیتون تزئین کنید و نوش جان کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر:
سیر ۲ حبه
نخود ۱ پیمانه
ارده نصف پیمانه
روغن زیتون ۱ پیمانه
زیره قاشق چای خوری
آب ۳ قاشق سوپ خوری
ماست بدون چربی ۲ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
آب لیمو ترش ۲ قاشق سوپ خوری

houmous

پیشنهاد میکنیم هوموس عربی را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل هدیه طلایی (۱۰۲ پارچه)

منبع: پارسی دی