آموزش طرز تهیه کباب لقمه ای

طرز تهیه:
برای تهیه کباب لقمه خانگی ابتدا پیازها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و رنده ریز می کنیم و محکم آب پیازها را می گیریم و در ظرفی بزرگ می ریزیم و گوشت چرخ کرده را به آن می افزاییم و کمی نمک و فلفل سیاه روی گوشت می ریزیم و خوب با هم ورز می دهیم تا پیاز و ادویه خوب به خورد گوشت برود.
سپس سبزی معطری که داریم را به گوشت اضافه می کنیم.می توانید از ریحان ، ترخون یا جعفری خشک شده یا تازه که پاک کردید و شسته ای و خرد کرده اید اضافه کنید و زعفران دم کرده را نیز روی گوشت می ریزیم و خوب مایه کباب را مجددا ورز می دهیم و در اخر ارد سوخاری را اضافه می کنیم و با مواد مخلوط می کنیم تا انسجام بیشتری به بافت گوشت و مایه کباب بدهد.آن وقت روی ظرف مایه کباب سلفون می کشیم و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم و سیخ های چوبی را ۱۰ دقیقه داخل آب ولرم می گذاریم.
تا در زمان کباب کردن سیخ ها نسوزند. سپس ظرف مایه گوشت را بیرون می آوریم و سیخ ها را از داخل آب بیرون می آوریم و مایه کباب را به سیخ ها می گیریم و در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا آرام داغ شود و بعد سیخ کباب ها را در روغن می چینیم و اجازه می دهیم خوب سرخ شود و بعد آن ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر کباب ها نیز سرخ شوند. (برای اینکه مطمئن باشید کباب ها مغز پخت شده اند می توانید زمانی که همگی کباب ها را سرخ کردید در تابه بچینید و کمی آب روی آن ها بگیرید و با حرارت کم بگذارید تا خوب مغز پخت شود) سپس گوجه فرنگی ها را می شوییم و کنار تابه می چینیم تا بخارپز و سرخ شوند. در کنار این غذای لذیذ می توانید از سیب زمینی سرخ شده نیز استفاده کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر:
گوجه فرنگی ۴ عدد
پیاز سفید بزرگ ۲ عدد
روغن مایع به اندازه کافی
سیخ چوبی به اندازه کافی
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
سبزی معطر ۱ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

پیشنهاد میکنیم کباب لقمه ای را در ظروف چینی زرین ایران سرو و بدین وسیله پذیرایی لوکس و جذابی داشته و مهمانی زیبایی رقم بزنید.
سرویس پیشنهادی ما برای سرو این غذا: سرویس چینی زرین ۱۲ نفره کامل ژانتی صورتی (۱۰۸ پارچه)

منبع: پارسی دی