کاردها انواع مختلفی دارند که هر کدام استفاده خاص خود را داشته و برای انجام کار مخصوصی طراحی شده اند. در این مقاله سعی داریم انواع مختلف کارد را معرفی و کاربرد هر کدام از آنها را شرح دهیم تا در انتخاب، خرید و استفاده از انواع آنها یاریتان کنیم.

کارد غذاخوری:

این کارد مناسب غذاهایی با ضخامت کم مانند سوسیس و ژیگو است.

این کارد در مقایسه با کارد استیک طول تیغه کوتاه‌تری دارد.

در این بخش میتوانید انواع کارد غذاخوری ناب استیل را بررسی و خرید بفرمایید

کارد میوه خوری:

کارد میوه برای پوست کندن و اسلایس کردن میوه های کوچک می‌باشد. جالب است بدانید این کارد مختص فرهنگ ایرانی است و در بسیاری از سرویس‌های خارجی موجود نمی‌باشد.

در این بخش میتوانید انواع کارد میوه خوری ناب استیل را بررسی و خرید بفرمایید

کارد استیک:

کارد استیک با داشتن تیغه شمشیری، دندانه های برشی کشیده و درشت به شما کمک میکند هنگام صرف غذا به راحتی بتوانید تکه های ضخیم گوشت و مرغ را برش دهید.

در این بخش میتوانید انواع کارد استیک ناب استیل را بررسی و خرید بفرمایید

کارد ماهی:

تیغه کارد ماهی به گونه ای طراحی شده است که با استفاده از آن به راحتی بتوانید تکه های ماهی را جدا کرده و بردارید. تیغه کارد ماهی نیاز به دندانه ندارند.

در این بخش میتوانید انواع کارد ماهی ناب استیل را بررسی و خرید بفرمایید

کارد کره خوری:

طراحی این کارد به گونه ای است که بتوانید به راحتی تکه های کره و یا پنیر را از داخل ظرف بردارید. کارد کره نیازی به تیز بودن ندارد.

در این بخش میتوانید انواع کارد کره خوری ناب استیل را بررسی و خرید بفرمایید

کارد بره:

تیغه کشیده کارد بره برای برش دادن تکه های بزرگ بره، بوقلمون و رولت گوشت بسیار مناسب است.

در این بخش میتوانید انواع کارد بره ناب استیل را بررسی و خرید بفرمایید