کاردها انواع مختلفی دارند که هر کدام استفاده خاص خود را داشته و برای انجام کار مخصوصی طراحی شده اند. در این مقاله سعی داریم انواع مختلف کارد را معرفی و کاربرد هر کدام از آنها را شرح دهیم تا در انتخاب، خرید و استفاده از انواع آنها یاریتان کنیم.

چنگال غذاخوری:

این چنگال برای خوردن انواع گوشت، مرغ، پاستا، اسپاگتی، سالاد و… استفاده می شود.

معمولا دارای 4 شاخه می باشد و طول استاندارد آن بین 19-21 سانتیمتر است.

در این بخش میتوانید انواع چنگال غذاخوری ناب استیل را بررسی و خرید بفرمایید

چنگال میوه خوری:

از چنگال میوه برای خوردن میوه، کیک، دسر و گاهی مواقع زیتون، خرما، پنیر، صدف و حلزون استفاده می شود. برای سینی های اردور نیز گزینه مناسبی می باشد.

3 شاخه دارد و طول استاندارد آن بین 14 – 16 سانتیمتر است.

در این بخش میتوانید انواع چنگال میوه خوری ناب استیل را بررسی و خرید بفرمایید

چنگال ماهی:

از این چنگال برای خوردن ماهی استفاده می شود. طراحی خاص لبه خارجی چنگال به بیرون آوردن تیغ ماهی کمک می کند.

دارای 4 شاخه بوده و شاخک وسط در بعضی مدل ها عمق بیشتری دارد. طول استاندارد آن بین 17 – 20 سانتیمتر است.

در این بخش میتوانید انواع چنگال ماهی ناب استیل را بررسی و خرید بفرمایید

چنگال سرو ماهی:

این چنگال برای سرو ماهی و غذاهای دریایی استفاده می شود. کف پهن آن به برداشتن تکه های ماهی، گوشت و مرغ کمک می کند.

4 شاخه دارد و طراحی لبه های خارجی آن به گونه ای است که جدا کردن تیغ های ماهی را راحت تر می کند. طول استاندارد آن بین 23 – 25 سانتیمتر است.

در این بخش میتوانید انواع چنگال سرو ماهی ناب استیل را بررسی و خرید بفرمایید

چنگال سالاد:

این چنگال برای سرو سالاد در ظرف های کوچک استفاده می شود. طراحی خاص کفی و شاخک های این چنگال به سرو راحت سالاد کمک می کند.

معمولا دارای 3 شاخه می باشد و طول استاندارد آن بین 18 – 20 سانتیمتر است.

در این بخش میتوانید انواع چنگال سالاد ناب استیل را بررسی و خرید بفرمایید

چنگال سرو بره:

بزرگترین نوع چنگال می باشد که دارای شاخک های کشیده ای است. طراحی U شکل فضای بین شاخک ها باعث شده برای سرو گوشت، بوقلمون و بره بسیار مناسب باشد.

این چنگال 2 شاخه دارد و طول استاندارد آن بین 25 – 27 سانتیمتر است.

در این بخش میتوانید انواع چنگال سرو بره ناب استیل را بررسی و خرید بفرمایید

چنگال دسر:

چنگال دسر از چنگال غذا کوچک تر است و از آن برای خوردن دسر، میوه، کیک و گاهی اوقات غذا می توان استفاده کرد.

این چنگال 4 شاخه دارد و طول استاندارد آن بین 17 – 19 سانتیمتر است.

چنگال حلزون:

از این چنگال برای خوردن حلزون، صدف، خرما، زیتون و توت (Berry) استفاده می شود.

اصولا دارای 2 شاخه می باشد. طول استاندارد آن بین 14 – 17 سانتیمتر است.